meedenken. realiseren. maatwerk

Veribit modules

Onze Veribit beheeroplossing is verkrijgbaar in 3 verschillende versies. Iedere versie heeft zijn specifieke samenstelling van functionaliteiten.

Naast de standaard functionaliteiten zijn er modules verkrijgbaar om de software uit te rusten met functionaliteit die u nodig heeft en niets meer of minder.

NieuwsDe `Nieuws` module is een module speciaal ontworpen voor het organiseren en archiveren van uw nieuwsberichten. Het verschil ten opzichte van normale pagina`s is dat het bezoekersdeel van uw pakket direct reageert op de aanwezigheid van de module. Op de plaats die u heeft aangegeven wordt een lijst weergegeven met de laatste berichten.
RSSRSS staat voor Really Simple Syndication. Het is een snel en flexibel attenderingsmechanisme dat uw bezoekers automatisch op de hoogte houdt van gepubliceerde nieuwsberichten. Veel internetgebruikers zien dit als een ideale oplossing om een hele verzameling website in de gaten te houden. Voor zakelijke websites een `Must have`. De RSS module koppelt zich automatisch aan de `Nieuws` module en voor uw bezoekers is aanmelden op deze (zeer populaire) dienst nog maar 1 klik verwijderd.
Google mapsVanuit Veribit is het mogelijk om de geografische locatie van uw bedrijf (meerdere vestigingen is mogelijk) via een Google maps invoegtoepassing interactief zichtbaar te maken op uw website.
Auto-ankerEen anker is een link die de bezoeker helpt om door grote stukken tekst te navigeren. Auto-anker is een module die dit automatisch voor u regelt. Bij de installatie wordt de module voorzien van de gegevens welke kop gebruikt kan worden als anker en eventueel een drempelwaarde van het minimale aantal karakters dat een pagina moet bevatten om de module te activeren. Vervolgens maakt de module een index aan waarmee bezoekers direct naar de juiste alinea kunnen klikken.
Auto-linkKruislinken (cross linking) is een veel gebruikte techniek die extra gemak biedt voor de bezoekers. Auto-link is een module die deze techniek volautomatisch toepast. U geeft in het beheer aan of een pagina gelinkt mag worden via Auto-link waarna de pagina op alle andere pagina`s wordt gelinkt als de titel er in voorkomt.
DieplinkStandaard is een i-Core applicatie (of het nu een website of een kenniscentrum is) volledig opgebouwd met AJAX functionaliteit. Dit betekent dat na initialiseren er geen fysieke paginawissel meer plaatsvindt. Als u toch uw bezoekers de mogelijkheid wilt bieden om direct naar een pagina (waar dan ook) in uw website te linken, voor een favoriet bijvoorbeeld, dan is de dieplink module de oplossing. Deze combineert de AJAX functionaliteit met de mogelijkheid iedere pagina op zijn eigen link aan te roepen.
TermenlijstAls u bijvoorbeeld vakjargon of andere termen gebruikt op uw website die meer uitleg behoeven kunt u daar natuurlijk een nieuwe pagina voor aanmaken en die linken.
Met de `Termenlijst` module wordt dit een stuk eenvoudiger. U legt een termenlijst aan in het beheer en iedere term definieert u met een titel en uitleg, optioneel geeft u trefwoorden op waar de term ook bij moet verschijnen. Op uw website worden direct alle woorden, die in de lijst voorkomen, per pagina voorzien van een speciale signalering. Als een bezoeker zijn muis hier op plaatst wordt uw uitleg zwevend boven de originele tekst weergegeven. U teksten blijven compact en de bezoekers hoeven niet extra te klikken om alles te kunnen begrijpen op een pagina. Optioneel kunt u een link activeren op uw website waarmee bezoekers de gehele termenlijst kunnen bestuderen.
PrintenDe `Print` module levert direct na installatie de mogelijkheid om alle pagina`s printvriendelijk af te drukken. Dit is een goede service naar uw klanten. U kunt zo de opmaak bepalen van de afdrukken die gemaakt worden van uw website. Tevens wordt de afdruk geoptimaliseerd zodat uw bezoekers niet onnodig veel inkt hoeven te verspillen om een afdruk te maken van een pagina.
  • CONTACT..
  • HELPDESK..
  • AANMELDEN..
  • Linked In Twitter Facebook
  • Nieuws ..
ninebits