meedenken. realiseren. maatwerk

Databeheer, doe het goed

De digitale netwerken zijn ontstaan uit de behoefte om allerhande informatie uit te wisselen, in te voeren, aan te passen etc. Uiteraard is het van wezenlijk belang dat uitsluitend gemachtigden toegang tot de bestanden hebben en alleen op hun eigen niveau. Dit houdt in dat alle bestanden voor meerdere gebruikers al dan niet tegelijk toegankelijk moeten zijn. Het vraagt knowhow en inzicht om tot een logische en dus zeer begrijpelijke beheerstructuur te komen. In de vorm van een optimaal gebruiksvriendelijke applicatie, zoals Omnibit, het nieuwe data-beheerprogramma van Ninebits.

Omnibit

Omnibit is een zeer gebruiksvriendelijk programma voor het beheer van de meest uiteenlopende data. Dankzij ons eigen ontwikkelplatform, i-Core, zijn alle bestanden heel eenvoudig en naar eigen inzicht te rubriceren, uit te breiden en in te vullen.

Koppelingen komen automatisch tot stand zodat alle relevante gegevens direct en overzichtelijk onder elke gewenste rubriek zichtbaar worden. Omnibit is dan ook de ideale toepassing voor organisaties waar snelheid en flexibiliteit randvoorwaarden zijn voor succesvol ondernemen. Niet zo vreemd, als u weet dat we een optimaal gebruiksgemak en de hoogste graad van efficiency tijdens het ontwikkelen van Omnibit aan elkaar wisten te koppelen.

  • CONTACT..
  • HELPDESK..
  • AANMELDEN..
  • Linked In Twitter Facebook
  • Nieuws ..
ninebits